Hlavní obsah
Článek

Hvězda osmdesátých let Dalibor Janda (71) se i přes upadající slávu až doteď snažil úzkostlivě vyhýbat světu reklamy, ale nové kampani Vojty Kotka (36) pro českého mobilního operátora už neodolal. „Jako automechanik budu opravovat motorku a k tomu budou průpovídky z mé písničky Hurikán,“ potvrdil Super.cz Janda. A i když se nechtěl bavit o sumě, kterou mu firma za jeho tvář zaplatila, podle našich informací se pohybovala okolo tři sta tisíc korun!

Snad každý už viděl kampaň s Kotkem v hlavní roli, který radí svalovcům v posilovně. Jednu z nejpovedenějších reklamních sérií posledních let nyní čeká pokračování se zpěvákem, jenž se pyšní nenapodobitelným chraplákem.

„Hodně jsem uvažoval o tom, jestli do toho jít, ale tahle věc měla nápad. Týká se Hurikánu, takže to dává smysl. Hodně jsme se u natáčení zasmáli,“ chválí si Vojtu Kotka Janda. Ten se coby kmotr zúčastnil křtu prvního singlu hvězdy Česko Slovensko má Talent Dianky Kalashové, která na akci oslavila i své desáté narozeniny. „Když mi bylo deset, vyhrál jsem hudební soutěž s písní Waldemara Matušky. Vlastně on může za to, že jsem začal zpívat,“ dodal Janda.

Jeho samotného čeká v brzké době také velká sláva. Již v úterý pokřtí desku své talentované dcery Jiřiny, na které poslední půlrok usilovně oba pracovali.

Reklama

Další články

Načítám