Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda kanadské tenistky Eugenie Bouchard (28) sice poněkud upadá, ale to neznamená, že si někdejší pátá nejlepší hráčka světa neumí užívat život plnými doušky. Rodačka z Montrealu se na grandslamový turnaj Australian Open nekvalifikovala, ale místo tvrdého tréninku si naopak užívá relax na plážích v Miami, kde ji zvěčnili fotografové.

Aktuálně až 318. hráčka žebříčku WTA byla vyfocena na pláži v bikinách s potiskem kočkovité šelmy. V minulosti tenistku trápila vleklá zranění a od té doby se marně dostává do své dřívější formy. Momentálně se marně pokouší kvalifikovat do turnajů vyšších kategorií.

Zdá se ale, že na pláži umí zapomenout na všechny neúspěchy a její fanoušci se při pohledu na její tělo rádi kochají. Bouchard se v roce 2014 dostala do semifinále Australian Open i French Open a ve finále Wimbledonu prohrála s Petrou Kvitovou. Zatímco Kvitová se stále drží na vrcholové úrovni, Bouchard píše poněkud odlišný příběh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám