Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Iva Hüttnerová (74) se objevila ve společnosti a nešlo si nevšimnout, že lehce pokulhává. Zlobí ji totiž koleno, se kterým musí jít, jak se lidově říká, pod kudlu.

Mám před sebou operaci kolene, doufám, že to budu mít brzo v pořádku za sebou, je to jen laparoskopická operace. Tak do 14 dnů budu v pořádku,“ svěřila se Super.cz.

Zároveň ubezpečila, že tento zákrok nemá nic společného s věkem. „Já jsem si myslela, že je to od stáří, ale to se prý stává i mladým lidem, že mají artrózu v koleni a bolí to. Není to prý otázka stáří, ale otázka něčeho jiného,“ dodala s humorem, který ji ani v těchto chvílích nechybí.

Iva už se nemůže dočkat, až po rekonvalescenci bude opět jezdit po republice po výstavách, kde vystavuje svá umělecká díla. My jsme si s představitelkou Bětky ze seriálu Slunečná povídali na křtu knihy zpěvačky Hany Křížkové, která je její velkou kamarádkou. „My se s Hankou přátelíme už více než 25 let a zatím se máme velmi rády a vždycky jsme si rozuměly,“ dodala Iva Hüttnerová.

Reklama

Další články

Načítám