Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nové díly Prostřeno! Speciál vstoupí sice na obrazovky až dnes v podvečer, ale už teď je kolem nich pořádně veselo. Své názory si vyměnili Monika Binias (51) a Richard Sacher, takže jsme oslovili dalšího ze zúčastněných, Sámera Issu (38), aby nám dění osvětlil ze svého pohledu. Úplně nezaujatý být nemohl, s Monikou se před lety často stýkal.

"Upřímně řečeno to bylo celkem nadupaný. Pořád se někdo hádal a furt nějaké drama. Ale jinak mě to bavilo," svěřil Super.cz. "Pan Richard nám pil krev asi všem a na konci došlo z jeho strany prý i na slzy, ale to jsem neviděl," postavil se spíše na stranu Moniky Binias, kterou Sacher označil za kreaturu a ona ho vyhodila od stolu.

Abychom neřešili pouze konflikty, nechali jsme si odvyprávět i Sámerovo vaření. Ani to se ale bez problémů neobešlo. "Den předtím jsem nechal malovat, uklízet a předělávat elektřinu, což ale nebylo plánované, takže do šesti jsem uklízel a v půl sedmé tady byl štáb až do půlnoci," prozradil své trable.

Tím to ale neskončilo. "Samozřejmě jsem dělal svoji oblíbenou syrskou kuchyni o dvanácti chodech, ale ten hlavní mi tak nějak nevyšel. Nepovedl se mi arabský chleba. Tak sem nechal manažera skočit koupit tortilu a do té jsem jim dal zbytky z těch deseti chodů, co nesnědli. Jen jsem jim tam přidal kečup, majonézu a praženou cibulku. Nic nezjistili," smál se zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám