Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takhle by se v Gotham City asi neprocházel. Na módní přehlídku si ale Robert Pattinson (37), který v poslední době sklízel chválu za ztvárnění netopýřího muže, oblékl sukni a svůj model vynesl se svým oblíbeným lhostejným výrazem.

I když muži v sukních nejsou v dnešní době nic ojedinělého, stejně je vždycky trochu překvapivý pohled na někoho, kdo si ještě takový kousek nevzal. Zvlášť na Roberta Pattinsona, který byl jako Batman velmi temný. Během pařížského týdnu pánské módy se ale na přehlídce Dior chtěl nejspíš blýsknout právě něčím neokoukaným. A aby taky ne, když se stal tváří nové kampaně této značky.

Oblékl si hnědou huňatou bundu, podkolenky, holínky a sukni. Na fotografy se pak tvářil s lhostejným výrazem, tedy tak, jak to občas dělá i před kamerou. Robert ale určitě není jediným mužem, který si na sebe oblékl sukni. Koženou si vzal třeba známý drsňák Vin Diesel už v roce 2003 na předávání cen MTV. A v roce 2021 vynesl na vernisáž galerie v New Yorku sukni třeba i rapper Kid Cudi.

Líbí se vám Robert Pattinson v sukni?
Ano
8,2 %
Ne
89,4 %
Robertovi sluší všechno
2,4 %
Celkem hlasovalo 10712 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám