Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký módní guru Marc Jacobs zažívá zamilované období. Se svým přítelem, brazilským pornohercem Harrym, vypadali na pláži Ipanema v Rio De Janeiru jako dvě hrdličky. Vzájemné dotyky prokládali polibky, mazáním zad opalovacím mlékem nebo cachtáním v moři. Ač je to k nevíře, návrháři Jacobsovi už táhne na padesátku, v Riu totiž nyní oslavil své 49. narozeniny. Po boku Harryho je ale evidentně věk to poslední, co řeší.

Zaláskovaná dvojice si na pláži užívala relaxování na lehátkách s koktejlem podávaným v kokosovém ořechu. Oba muži se k sobě náramně měli a aby své šťastné chvíle zvěčnili, fotili se i u vzájemného polibku. Marcovi přitom určitě nevadí ani výrazný věkový rozdíl. Harry je totiž o polovinu mladší. Je mu teprve čtyřiadvacet.

Mladíček Harry navíc napsal svému milému i vzkaz k narozeninám: „Dnes je tak významný den... Měl by to být takový pomyslný svátek ve všech zemích, protože má narozeniny můj miláček. Miluji Tě, Marcu.“

Zdá se, že Marc Jacobs má pro snědé krasavce z Brazílie slabost, minulý rok se totiž rozešel s dalším Brazilcem Lorenzo Martonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám