Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska kvete v každém věku a ani na svatbu nikdy není pozdě. O tom ví své slavný astronaut mise Apollo 11 Buzz Aldrin, který v pátek pojal za manželku dlouholetou přítelkyni Anku Faur.

Svou lásku si vzal v den, kdy slavil třiadevadesáté narozeniny a asi nemohl dostat větší dárek. Soukromý obřad se konal v Los Angeles a šťastný Buzz se s novinkou pochlubil na sociální síti. "V den svých třiadevadesátých narozenin (...) vám s radostí oznamuji, že jsme se vzali s mou dlouholetou láskou, doktorkou Ankou Faur. Byli jsme oddáni během malého obřadu v Los Angeles a jsme nadšení jako puberťáci, kteří se vzali potají," napsal Buzz na Twitter.

Buzz Aldrin se novinkou pochlubil na Twitteru.

Za manželku pojal Anku Faur, která v současné době působí jako výkonná viceprezidentka společnosti Buzz Aldrin Ventures. Pro astronauta, který se zúčastnil mise Apollo 11 v roce 1969 a stanul jako druhý muž na Měsíci, je to už čtvrté manželství. První mu vydrželo dvacet let, druhé pouhé tři roky a třetí 24 let.

Související témata:
Buzz Aldrin

Reklama

Další články

Načítám