Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A máme tady další válku, tentokrát kvůli pořadu Prostřeno! Speciál, který poběží příští týden a v kuchyních se sejde opravdu bizarní skupinka, jak již Super.cz informoval. Monika Binias (51) se opřela do jednoho ze spoluhostitelů, který si to ovšem nenechal líbit.

"Měli jsme tam ale člověka, který známou osobností není a chtěl se zviditelnit. A nám všem ostatním to pokazil," řekla Super.cz Monika, kterou prý jinak natáčení bavilo. Bylo jasné, že jde o Richarda Sachera, který ji hned v prvním dílem počastuje označením kreatura.

Ten si to ale líbit nenechal. "Když mi produkce pořadu Prostřeno! Speciál nečekaně nabídla, abych soutěžil, bez váhání jsem souhlasil. Očekával jsem totiž přítomnost uznávaných osobností, inteligentní humor a pozitivní atmosféru," napsal nám Richard. "Netušil jsem, že tam s námi bude vystupovat Monika Binias. Kdyby mi to řekli dopředu, odmítl bych. Spojení s ní je nejen pro mě doslova dehonestující. Opravdu necítím potřebu se zviditelňovat v jakékoliv souvislosti s Monikou Binias," ujistil Super.cz.

Vypočítal také svoje aktivity, díky nimž prý nemá něco takového zapotřebí. "Já píšu články a knihy, navíc dělám hlavního editora dvou webových portálů a pro jednu velkou společnost, kterou u nás asi každý zná. Moderuji seriózní akce, vedl jsem hodinovou talk show s Milošem Zemanem, jindy zase se Zdeňkem Svěrákem, Věrou Čáslavskou, Jiřím Menzelem nebo Milanem Lasicou. Létám po světě, kde natáčím videa a fotografuji," uvedl Sacher.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám