Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nějakou dobu jsme ji ve společnosti neviděli. Herečka Alena Doláková (34) si dala večírkovou pauzu a věnovala se své produkční společnosti, začala také vystupovat jako stand up komička. Párty pánského časopisu si ale představitelka Holeny ze Třech bratrů ujít nenechala.

Herečka sice neoplývá bujným dekoltem, ale rozhodně se ho nebojí ukázat. Už dříve ráda oblékala šaty s velkými výstřihy, tentokrát zvolila sáčko, pod které si nevzala top a ani podprsenku. Disponovalo jediným knoflíkem v oblasti pupíku, což bylo opravdu odvážné rozhodnutí.

Alena ale nemá s ukazováním těla problém. Našla si k němu postupně pozitivní vztah. "Sama se učím mít se ráda. Měla jsem i cvičení, kdy jsem se dívala do zrcadla a říkala jsem si, mám tě ráda a brečela jsem u toho. Bylo to pro mě až traumatický. Ale je to léčivé. Psychologická příprava je dobrá. A určitě pomáhá, když vám nějaká holka či kluk řekne, že vám to sluší," popsala před časem Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám