Hlavní obsah
Článek

Rodina Aleny Šeredové (46) se rozrostla o další dítě. Kráska, která svou modelingovou kariéru odstartovala v roce 1998 jako někdejší česká vicemiss, na dálku adoptovala se svým manželem Gianluigi Buffonem dívenku. S děvčátkem jménem Yosr se úspěšná Češka seznámila během návštěvy SOS vesničky v Tunisku, kde minulý týden pobývala. Alena a Gigi se teď budou radovat nejen z pohledu na vyrůstající syny Louise Thomase (4) a Davida Lee (2,5), ale součástí jejich rodiny je i tuniská holčička.

Ve svém druhém domově v Itálii je Alena Šeredová známá jako modelka, moderátorka, ale také jako filantropka štědře přispívající na charitu. Od roku 2004 je tváří italského projektu SOS vesničky, v rámci něhož se věnuje opuštěným dětem. Aleniny aktivity se ovšem neomezují pouze na území Itálie, její zásluhou byla postavena například škola v africké Rwandě.

Právě humanitární zahraniční cesta byla důvodem, proč Alena Šeredová nemohla osobně převzít ocenení International Award Aid Children, které bylo v Miláně letos v březnu uděleno vůbec poprvé v historii.

Podle marketingového ředitele Aleniny domovské agentury Czechoslovak Models Mario Sečkáře to byla prý pro Alenu obrovská čest takové cenu obdržet. „Na Alenino ocenění jsme náležitě hrdí, jako první nositelka této ceny nastavila laťku opravdu vysoko,“ říká Sečkář.

Reklama

Další články

Načítám