Hlavní obsah
Článek

I když se doposud Dara Rolins (51) a její expartner Matěj Homola na péči o jejich dceru Lauru převážně domluvili v dobrém, nyní přituhuje. Daře se nelíbí, že ji chce Matěj vláčet do končin jako je Indie či Laos, on zase naříká, že dceru vidí čím dál méně.

Zatímco Matěj chce střídavou péči, Dara je rozhodnutá dceru Lauru uchránit u sebe a Matějovi naopak styk s dcerou pořádně omezit.

"Mám od Dary na stole návrh, abych se vzdal dcery. Nejvíce mi vadí počet dní, kdy by mi měl být umožněn styk s Laurou. Dítě má právo na rovnoprávný styk s oběma rodiči, pokud o to rodiče mají zájem. Já o střídavou péči zájem mám," řek Blesku Homola.

Daře nejvíc vadí, že Matěj chce odvézt Lauru na dovolenou do Indie. I proto zalarmovala právníky. "Nikdy jsem Matějovi nechtěla odpírat právo mít ji třeba i na měsíc, řeším pouze destinaci. A u té byl Matěj neoblomný. Vlastně mi jako variantu nabídl Laos...," říká překvapená Dara. "Dara se zatím s právníky radí, jaké kroky učiní, a jak s Matějem jednat," dodala manažerka zpěvačky Eva Skallová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám