Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Arnold Schwarzenegger (76) se dlouhodobě angažuje v problematice klimatických změn a teď uspořádal další akci, během níž pomohl vybrat nemalou částku, která bude částečně financovat jeho kampaň bojující proti klimatickým změnám.

Ve svém rodném Rakousku nechal bývalý kulturista i kalifornský guvernér dražit umělecké předměty i nejrůznější dárky od celebrit. Půvabný doprovod mu přitom nedělal nikdo jiný než jeho dcera Christina Schwarzenegger (31). Není divu, že se vedle ní filmový Terminátor na akci konané v Kitzbühelu před fotografy dmul pýchou.

Christina je jedním ze čtyř dětí, které má herec s exmanželkou Marií Shriver. Jejich nevlastním bratrem z otcovy strany je pak ještě Joseph Baena, jehož matkou je bývalá rodinná komorná Mildred Baena.

A co se dělo na samotné akci, kam Arnold pozval zhruba 170 hostů, mezi nimiž nechyběla například lyžařská šampionka Lindsey Vonn a řada celebrit především z Německa a Rakouska?

Dražilo se celkem 21 předmětů v hodnotě 270 tisíc eur. Nabízel se například obraz od jeho přítele a kolegy Sylvestera Stalloneho, buben podepsaný Philem Collinsem, platinový prsten s diamantem vyrobeným za použití stlačeného oxidu uhličitého zachyceného z atmosféry či pozvánka na soukromou party u Schwarzeneggera za 40 tisíc eur nebo hodinky Audemars Piquet za 50 tisíc eur.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám