Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že Brooklyn Beckham (25) a jeho manžela Nicola Peltz (28) si žijí luxusním životem, o němž si může většina lidí nechat zdát. A jelikož je Nicola nejen herečkou, ale i modelkou a vlivnou influencerkou, jejíž módní styl je pro mnohé inspirující, spojili se nyní manželé s magazínem Vogue, pro který zachytili své outfity na celý týden.

Podle výpočtů, které se objevily například v britském Daily Mailu, měly jejich luxusní svršky, boty, kabelky a doplňky vyjít v součtu na 80 249 dolarů, což činí více než 1,77 milionu korun.

Zatímco Nicolin výběr obsahoval několik velmi drahých kousků, Brooklyn se nezdál být na módu tak náročný. I podle videa bylo zřejmé, že své oblečení tolik neřeší. Měl na sobě například džíny Nicolina tatínka či boty, které si pořídil před pěti lety v několika velikostech. Podle jeho slov u něj vždy vítězí hlavně pohodlí. S tím se však Nicola neztotožňuje a dokonce zastává názor, že móda někdy bolí, což při pohledu na některé z jejích bot asi nikoho nepřekvapí.

Páreček se pro módní Bibli předvedl například v oblečení na jednání, na rande, na cestování či ve vintage looku. Oba působí na videu velice milým dojmem, u mnohých lidí ale sympatie nesklízejí, a to především kvůli jejich komplikovaným vztahům s Brooklynovými rodiči Davidem a Victorií Beckham. Brooklyn se navíc poslední dobou potýká s narážkami, že je profesí manžel a sám se ve svých třiadvaceti prý ničemu pořádně nevěnuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám