Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovky opět míří VIP Prostřeno. O výhru se tentokrát utká hvězdná sestava v čele s Monikou Binias (51), Sámerem Issou (38), Jaro Smejkalem (32), Marií Pojkarovou (68) nebo Richardem Sacherem. A právě kvůli natáčení Prostřena se Monika Binias minulý rok otočila v Praze. Aktuálně totiž žije s manželem v Německu. Své hosty tak pozvala do bytu kamarádky a vsadí na oblíbené domácí recepty.

A jak už to tak v Prostřenu bývá, i tentokrát bude o drama postaráno. Monika je připravena s úsměvem přivítat i Richarda, který ji předchozí večer urazil, ale dobrá nálada jí dlouho nevydrží. Během závěrečné scény v pátek dokonce nazve Moniku kreaturou. Po chvíli tak Richarda posílá pryč od stolu.

Nálada bude na bodu mrazu a situaci nepřidá ani karaoke jako zábava.

„V prosinci jsem byla v Praze, kde jsem natáčela VIP Prostřeno, které pojede na televizních obrazovkách od příštího týdne. Těším se na to, měli jsme tam ale člověka, který známou osobností není a chtěl se zviditelnit. A nám všem ostatním to pokazil. No bude to zajímavé,“ svěřila Binias pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám