Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a hvězda amerických reality show Teddi Mellencamp s fanoušky sdílela, jak je na tom zdravotně. Teddi loni diagnostikovali rakovinu kůže. Od té doby jí odstranili celkem 12 melanomů a měla by být bez rakoviny, jak oznámila v prosinci. Nyní ovšem musela na další biopsii, tentokrát kvůli bulce na krku.

Na sociální síti sdílela jizvy po biopsii a odstraněných melanomech nebo náplasti na krku a promluvila o svých kontrolách. S fanoušky je sdílná, aby šířila povědomí ohledně rakoviny kůže.

Kromě rakoviny kůže, kterou jí diagnostikovali už v březnu loňského roku, si nedávno nahmatala také bulku na krku, výsledky testů lymfatických uzlin nebyly dobré, a nyní čeká na výsledky další biopsie.

Pochopitelně se snaží zůstat klidná, i když je toho na ní dost. „Jsem tak ráda, že jsem se nechala zkontrolovat včas,“ přiznala fanouškům Teddi.

„Snažím se smířit s tím, že nemohu mít všechno stále pod kontrolou,“ uvedla s tím, že jí dost pomáhá sdílnost lékařů, kteří trpělivě odpovídají na její otázky.

Reklama

Další články

Načítám