Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Termerová má už dva roky za sebou úspěšnou léčbu rakoviny prsu a naplno se vrátila do práce. Nyní se nejvíce těší z toho, že začala točit seriál Ulice a také z očekávání dalšího vnoučete. Od syna Filipa už má tři, čtvrté přivede v červenci na svět její dcera, herečka Martha Issová (43), kterou momentálně vídáme v sitcomu Helena, a jejímž partnerem je bývalý přítel její sestřenice Kláry Issové (44), režisér David Ondříček..

"Na Marthino miminko se už moc těším. A rovnou řeknu, že mezi ním a dětmi mého syna Filipa nebudu dělat rozdíly," řekla Termerová, kterou od středy můžeme vídat na obrazovce jako partnerku Jana Vlasáka v seriálu Ulice v rolích rodičů Marty Seidlové.

"Těším na ně stejně jako na ty tři, když jsem je ještě neznala. Ale je zvláštní vidět svoji dceru s bříškem," přiznala několikanásobná babička. "Jsem ráda, že Martha těhotenství dobře zvládá a sluší jí," dodala. "Myslím, že by mě neměli rádi, kdybych jim do výchovy mluvila. Ale pokud bude Martha chtít s čímkoli poradit, jsem tady pro ni," uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám