Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci někdy kvůli svým rolím musejí hodně obětovat. A to nejen ze svého pohodlí, ale i z důstojnosti. Své o tom teď může vyprávět i tato hvězda z Transformers, kterou by během natáčení posledního filmu určitě poznal jen málokdo.

Bílé splývavé řecké šaty se zlatým korzetem, sladěnou čelenkou, kabelkou a botami na vysokém podpatku, k tomu dámský make-up, účes s kudrlinkami a nalakované nehty. Pánem, který se nechal takto proměnit, je Shia LaBeouf (37), kterého diváci znají spíše z dramatických a akčních rolí. Objevil se ve filmech Disturbia nebo Wall Street: Peníze nikdy nespí.

Shia ale dost často prožívá drama i v soukromém životě. V minulosti byl celkem sedmkrát zatčený a také skončil v léčebně kvůli problémům s alkoholem. Bývalé manželce prý vyhrožoval smrtí a v dubnu ho podle časopisu Rolling Stone čeká civilní proces kvůli obvinění z napadení od bývalé přítelkyně FKA Twigs neboli Tahliah Debrett Barnett.

Proměna amerického herce se udála během natáčení filmu Megalopolis oscarového režiséra Francise Forda Coppoly. Snímek bude pojednávat o architektovi, který chce přestavět New York City po ničivé katastrofě. Film pracuje s rozpočtem v přepočtu 2,2 miliardy korun, natáčí se v Atlantě v Georgii a nebudou v něm chybět ani další herecké hvězdy jako Adam Driver nebo Jon Voight.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám