Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Sailor Brinkley Cook se ve čtvrtek pochlubila na svém Instagramu sérií sexy fotek, na nichž pózuje v podobných plavkách jako její maminka Christie Brinkley (68) během jednoho ze svých pózování pro prestižní plavkové vydání magazínu Sports Illustrated.

Přestože se Sailor původně chtěla stát komičkou či profesionální atletkou, při pohledu na její proporce není divu, že se nakonec vydala v maminčiných šlépějích. Má za sebou již focení pro Vogue či přehlídky například pro Dolce & Gabbana . Ovšem už i ona si vyzkoušela, jaké o je fotit pro SportsIllustrated, a to v roce 2017, kdy se v něm objevila s maminkou i její strarší sestrou Alexou Ray Joel. O rok později do něj pózovala i sama. Získat místo na obálce se jí ale zatím nepovedlo.

Její maminka se na ní přitom objevila hned po tři po sobě jdoucí roky (1979, 1980 a 1981). Stejného úspěchu se dosud podařilo dosáhnout pouze Cheryl Tiegs, Kathy Ireland, Daniele Pešové, Tyře Banks a Kate Upton. Rekordmankou v tomto směru je však Elle MacPherson, která má na svém kontě obálek pět.

Reklama

Další články

Načítám