Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti se téměř neobjevuje. Bude to patnáct let, co se blondýnka Lucie Hadašová (37) stala vítězkou soutěže krásy a modeling definitivně pověsila na hřebík. Je ženou v domácnosti a na plný úvazek se stará o svoje dvě dcery, Denisu a Vanessu. Právě s těmi dorazila na filmovou premiéru.

Obě děvčata jsme naposledy viděli před třemi roky, kdy spolu s maminkou fotily snímky zimní módy. Holky mají hřívy hustých vlasů stejně jako Lucka, to jsme v našem videu také probraly, a do modelingu by klidně mohly fušovat dál. "Myslela jsem, že je to úplně nezajímá, ale zrovna teď mi Deniska naznačila, že by chtěla. Tak uvidíme," krčila rameny Lucie.

Sama se k modelingu vracet nehodlá. "Myslím, že v dnešní době je všechno vázané na Instagram a můj profil je soukromý. Musela bych obětovat soukromí a rodinu, to by mi za to nestálo," míní Lucie, která je vdaná za bývalého hokejistu, nyní manažera Slavie Jaroslava Bednáře. "Těch různých obličejů je tolik a každý rok přijdou nové holky, že po mně, která už je tak dlouho pryč, nikdo ani neštěkne," domnívá se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám