Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinka modelky Chrissy Teigen (38) a zpěváka Johna Legenda (44) se rozrostla o dalšího člena. Pátek třináctého tak pro ně byl tím nejšťastnějším dnem. Na svět přivedli druhou dcerku, což slavní manželé oznámili prostřednictvím roztomilé fotky na Instagramu, na němž ji láskyplně drží její dva starší sourozenci.

„Je tady! Esti Maxine Stephens – v domě je rušno a naše rodina nemůže být šťastnější,“ napsala Chrissy na svůj účet a pokračovala: „Tatínek každou noc roní slzy radosti, když vidí Lunu a Milese plné lásky. Jsme blažení. Děkujeme vám za všechnu lásku a přání všeho dobrého – všechno to tak cítíme.“

Modelka oznámila těhotenství již loni v srpnu. Pár byl plný vděku a pokory, jelikož to bylo téměř dva roky od doby, kdy ve dvacátém týdnu těhotenství potratili chlapečka, jehož pojmenovali Jack.

Ještě předtím, než se Chrissy a Johnovi v roce 2016 narodila jejich první dcera Luna, se dlouho pokoušeli otěhotnět, o čemž se modelka neváhala podělit v jednom televizním diskuzním pořadu. Po Luně se o dva roky později dočkali syna Milese. Všechny děti byly počaty za pomoci asistované reprodukce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám