Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Internet dneska potřebujeme všude. Kdo se ale chce vázat na dlouhé roky dopředu? Existuje způsob, jak připojit všechno od telefonu přes notebook až po herní konzoli a neplatit přitom žádný paušál.

Když internet, tak pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli máte tablet nebo notebook a chcete být na internetu všude, tak se porozhlédněte po mobilním připojení. Představujeme vám unikátní předplacenou sadu mobilního internetu s 3G WiFi modemem. Co umí? Dokáže propojit všechna zařízení přes WiFi síť a připojit je k internetu odkudkoliv. U babičky na samotě u lesa tak snadno dostanete fotky přímo z foťáku na internet. A pozor teď to nejlepší. K internetu se může najednou připojit neomezený počet uživatelů.

Pro studenty i rodiny s dětmi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mobilní internet využije téměř každý. Například když začínáte pracovat nebo jste student a bydlení zatím řešíte podnájmem a nechcete se nijak vázat. Nebo bydlíte se spolubydlícími a nechcete stále čekat, až bude společný internet volný. Máte dorůstající děti a s rodinou trávíte nejvíc volného času. O víkendech jste pořád někde pryč. Mobilní internet je ideální i kvůli dětem – takhle si s sebou vezmou notebook a jste spokojení všichni.

Funguje po celé ČR a bez závazků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S předplacenou sadou mobilního internetu se připojíte k chytré síti. Ta zaručuje nejlepší dostupný signál v celé republice. Na internet se dostanete v centru měst, na horách, na fotbale nebo po cestě taxíkem. V jediném balíčku dostanete 3G WiFi modem a navíc 3 měsíce internetu zdarma. Modem jednoduše zapnete a ihned surfujete. Výhodou je, že tento balíček si můžete pořídit jako předplacený a nemusíte se ihned zavazovat k pravidelným měsíčním platbám. Navíc vám jej doručí zcela zdarma až domů.

Další články

Načítám