Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Většina žen touží po dokonalé bezchybné postavě. Pro získání perfektního těla chtějí udělat maximum – tráví hodiny pocením v posilovně, drží drastické diety, ovšem očekávaný výsledek se ne vždycky dostaví, a navíc není vždy takový, jaký si mnohé představovaly.

Připravili jsme pro vás srovnání těch nejúspěšnějších liposukčních procedur!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při pohledu na krásná, štíhlá těla slavných se jejich touha ještě prohloubí. Ale vše není takové, jak to na první pohled vypadá! Celosvětově rostoucí počet celebrit volí pro získání perfektního těla rychlejší, jednoudušší a hlavně efektnivnější metodu – liposukci. Neinvazivní metodu, sloužící ke tvarování těla pomocí odsátí tuku z podkoží. A rozhodně není pouze pro celebrity!

Zbavte se tuku zmražením!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kryolipoliza je bezbolestnou liposukcí, spočívající ve zmražení tukových buněk. Jedná se o nechirurgickou, bezbolestnou metodu, která sebou nenese žádné modřiny, otoky nebo nerovnosti kůže. Další výhodou kryolipolízy je nulová doba rekonvalescence a samotný zákrok trvá pouhou hodinu. Výsledky kryolipolízy jsou neuvěřitelně rychlé – již po první procedure se sníží množství podkožního tuku o 25 % a efekt s každým dalším měsícem roste. Mezi další nikoliv zanedbatelnou výhodu této metody je, že nezahrnuje žádnou speciální dietu ani pohybovou aktivitu. Specialista z kliniky YES VISAGE, Mudr. Pavel Boček nám o kryolipolíze řekl: “Jedná se o převratnou a nejúčinnější metodu vůbec. Navíc odstraněné tukové buňky jsou pryč, a jakmile klient dosáhne stabilní hmotnosti, je výsledek trvalý. Pozor není kryo jako kryo, ale zaručeně kvalitním přístrojem je pouze Zeltiq” upřesnil na závěr.

Nejnovější liposukcí přícházející na český trh je SlimLipo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem ve svém oboru je laserová liposukce bez celkové narkózy, která zaručuje souběžnou modelaci partií kůže ošetřené části těla. Touto liposukcí se dá odstranit tuk z jakýchkoliv partií. Laserová liposukce (tumescentní liposukce) je moderní ambulantní a bezbolestnou technikou permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku z těch oblastí, z nichž tukové polštáře nelze odstranit ani cvičením nebo dietami. Klinika YES VISAGE jako první v ČR přichází se světově nejúspěšnějším Laserem – Asistovanou liposukcí 2 v 1. SELEKTIVNÍ LASER – asistované rozpouštění tuku a jeho následné odstátí. PALOMAR SLIM LIPO LASER zajistí skutečné tvarování těla. Laserová liposukce je mnohem komfortnější alternativou, než dříve rozšířené klasické staré metody liposukce. “Laserová liposukce si získala světové prvenství v kvalitně provedených zákroků neuvěřítelně rychle” okomentoval nejnovější metodu MUDr. Michal Čech.

Lipodestrukcí zničíte nadbytečné tuky velmi efektivně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O co se přesně jedná? Jde o průlomové ošetření k redukci tukových polštářků a redukci celulitidy. Podobně jako kryolipolýza způsobuje destrukci tukových buněk, protože buňky nejsou nahrazovány, efekt je trvalý. Jedná se o spojení neinvazivní aplikace aktivních látek, které výrazně narušují a remodelují problematické tukové tkáně a nového typ modelačního ultrazvuku, rozeznávajícího odlišnosti tkání. Cílená lipodestrukce za pomocí aktivních látek a s volitelnou vlnou, modulovanou intenzitou umožňuje přesné a účinné tvarování požadované partie tam, kde je potřeba. Proces je založen na No-Needle neboli transdermální mezopenetraci aktivní složky na odbourávání tuků, využívající patentovaný proces Aquaforéza™ při použití duálního laseru. Přesně definované složení aktivní složky aktivuje lipolytické procesy v podkožních tukových buňkách. Za pomocí přesně cíleného modelačního ultrazvuku pak dochází k snadné destrukci narušených tukových buněk. Co na to například Alice Bendová? “Mé obavy se rozplynuly během pár minut a doporučuji tuto moderní metodu každému, kdo chce svému tělu věnovat maximální péči.

Volba známých tváří a celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve spolupráci se špičkovými a kvalifikovanými lékaři a odborníky v oblasti estetické a korektivní medicíny nabízí klinika YES VISAGE komplexní omlazovací služby v těchto 4 městech: v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Nejen běžní lidé, ale i ti které známe z televize a obálek časopisů někdy potřebují pomoci přírodě a proto mezi mnohými zákaznicemi značky YES VISAGE jsou i známé osobnosti jako Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Marta Jandová, Eva Decastelo, Kateřina Brožová, Eliška Bučková, Ewa Farna, Bára Niničová a mnoho dalších….

TIP:

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Soutěžte o 2 omlazovací poukazy v hodnotě 10 000 Kč

Další články

Načítám