Hlavní obsah
Článek

Tiktokerka Heather Shaw (34) jako by v obličeji z oka vypadla Jimovi Carreymu (62). Dokonce má i stejné zuby, úsměv a výraz tváře. Lidé, kteří ji sledují na sociálních sítích nestačí žasnout. Sama Shaw přiznává, že jí vzhledem k tomu, s jakou tváří se narodila, nezbylo nic jiného než se stát komičkou.

„Je trochu ironií, že mám takový obličej, protože jsem se vždycky chtěla stát komičkou. Už od dětství,“ přiznala svým sledujícím Heather.

Video, v němž se o podobě s Carreym rozmluvila, zhlédlo už přes 4,5 milionu lidí, další má dokonce na 30 milionů a Heather začali přezdívat „žena Jim Carrey“.

„Co bych také jiného dělala,“ pokračovala stand-up komička. „Představte si, že bych byla například doktorkou s tímhle obličejem. Že bych třeba měla někomu oznamovat, že má rakovinu,“ podotkla s výrazem tváře na chlup stejným, jakého je schopen jenom Carrey.

Svého idola ve videích také obstojně imituje. Zvládá jeho postavu Ace Ventury ze stejnojmenného filmu o zvířecím detektivovi nebo Masku.

Fanoušci jsou z její podoby s hercem u vytržení, dokonce divoce spekulují, že s ním musí být Shaw spřízněná. Někteří zase podotýkají, že to je určitě sám Carrey v paruce a snaží se je ošálit. Další zase nejvíc zajímalo, jestli Jim o Heather ví, na což k jejich zklamání odpověděla pouze: „Ne, je moc vytížený.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám