Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do diváckého povědomí vstoupila rolí starostlivé maminky ve filmu Už zase skáču přes kaluže (1970). Maminkovských rolí ale ztvárnila Zdena Hadrbolcová během kariéry velké množství – připomeňme alespoň filmy Páni kluci (1975), Návrat idiota (1999) nebo František je děvkař (2008).

Oblíbená herečka se ale nyní potýká se zdravotními problémy Podle webu Extra.cz skončila před vánočními svátky v nemocnici, kam byla převezena na oddělení neurologie. „Dostala mrtvici. Návštěva ji našla částečně ochrnutou a s očima v sloup. V podstatě ji zachránili. Hned jí volali rychlou,“ citoval web svůj zdroj.

O Hadrbolcové prý dlouho neslyšela ani její kolegyně Jaroslava Obermaierová, jež se s ní zná mimo jiné díky natáčení seriálu Ulice, kde Hadrbolcová dříve také hrála.

Oblíbené herečce by pokročilý věk nikdo nehádal. Loni sice oslavila 85. narozeniny, ale stále vypadala velmi dobře. Je známou milovnicí nejrůznějších pokrývek hlavy – a ve formě se v minulosti udržovala plaváním, jízdou na kole a dlouhými procházkami. Zdravotní neduhy se ale bohužel nevyhnuly ani jí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám