Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (36) se ukázala po delší době ve společnosti. Na večírku pánského časopisu Playboy byla největší hvězdou večera nejen jako host, ale také po delší době ukázala své skvostné křivky na přehlídkovém mole. A rovnou v odvážném modelu!

„Přiznám se, že jsem byla trošku nervózní, že jsem šla po delší době přehlídku v Česku, a rovnou v prádle. Zároveň jsem se těšila, protože to koresponduje s mým nitrem a přijímáním sebe sama. Playboy vnímám jako kvalitu, má celosvětovou tradici a uctívá se v něm krása ženy. Je to pro mě tedy čest,“ svěřila se Zuzana pro Super.cz.

Zároveň nám také prozradila, jak si udržuje štíhlou linii, kterou konkuruje i náctiletým modelkám. „Vybírám si zdravou stravu. Dlouhodobě jím lehce a chodím do přírody. To je pro mě nejvíc,“ prozradila.

Zuzana Jandová si před několika lety sáhla na své vlastní dno, když ji skolila vlastní psychika. V roce 2016 byla dokonce hospitalizovaná na psychiatrii v Bohnicích.

Dnes tohle temné období vnímá jako velkou životní lekci. Dokonce plánuje vlastní knihu.

Kniha bude o mém životě a všech patáliích, které se mi děly. Chci říct, jakým způsobem jsem to dokázala přetransformovat ve svou sílu a dobro. Spousty fanoušků se mě ptá, jak jsem to udělala, že to chtějí také dokázat. V knize tedy najdou i odpovědi,“ svěřila se známá modelka se slovy, že jejím záchytným bodem bylo urovnání myšlenek.

Je náročné to popsat v krátkosti, ale bod jedna je uvědomění. Ptala jsem se sama sebe, proč se mi to děje. Každý má svou cestu, ale pro mě bylo důležité ukázat na sebe sama prstem a přestat obviňovat druhé. Věci mohou být jinak, než se zdají na první dobrou,“ vysvětlila se slovy, že z bludného kruhu již několika lidem pomohla.

„Nejsem vystudovaný odborník, ale poslední rok a půl za mnou chodí dost lidí, kteří chtějí nalézt cestu, jak se mít rád a přijmout se. Je hodně lidí, kterým jsem pomohla,“ uzavřela Zuzana Jandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám