Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že bez sebe nedají ani ránu. Richard Krajčo (46) s manželkou Karin Krajčo Babinskou mají dokonce i společný účet na sociálních sítích. Karin režíruje Richardovy videoklipy, stojí i za seriálem Gumy, v němž si zahrál spolu s Davidem Švehlíkem a který vzbudil rozporuplné reakce.

"Neskutečná slátanina vykrádající vtipy jiných seriálů. Humor pro děti ze třetí třídy. Nic, co by stálo za vidění," napsal jeden z diváků. "Trapný skeče a trapný hlášky, Krajčo, vrať se k muzice, to ti jde líp, tady ti to nesedlo, to už snad byl lepší Kameňák, tam byl alespoň občas dobrý vtip," dodal jiný." Pan Krajčo umí Shakespeara, umí zblbnout -náctky svojí muzikou, ale retardovanýho automechanika jsem mu nezbaštil ani na minutu. Škoda, no. Režírovat a hrát to někdo jinej, možná to mohlo bejt i vtipný." To vše zaznělo v záporných reakcích, i když části diváků se seriál líbil, o čemž svědčí 42 procent, které Gumy získaly na portálu ČSFD.

"Oba kluci hrají v poloze, ve které je diváci ještě neviděli. Je to komediální seriál. A vlastně vznikl na jejich přání. V té době, kdy vznikal námět, spolu sice byli patnáct let na divadle, ale nikdy před kamerou. Zadání bylo, abych jim vymyslela něco, aby se před kamerou setkali," řekla Super.cz k seriálu Babinská.

Nyní se manželé chystají k další spolupráci. Karin bude Richarda poprvé režírovat na divadle. A to v divadle Ungelt, kde už Krajčo hraje právě se Švehlíkem v představení Deštivé dny. Tentokrát jde ale monodrama pro jednoho herce, hru britského dramatika Duncana Macmillana Všechny báječný věci. Premiéru bude mít už 26. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám