Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorům Kryštofovi Mendemu a Lukáši Venclíkovi se drsně vymstil vtípek, kterým častovali svého kolegu Romana Buťu. Za to, že mu pravidelně a samozřejmě bez jeho vědomí odjížděli s vozem, si na ně povolal zásahovku.

Když Buťa natáčel další díl do pořadu Těžká dřina, v němž si zkouší ta nejtěžší a nejnáročnější povolání v Česku, dostal nápad. Kromě toho, že si odškrtl další drsné povolání, které si na vlastní kůži vyzkoušel - povolání policisty u zásahové služby, to byla skvělá příležitost zjistit, kdo za pravidelným mizením jeho auta stojí.

Celá scéna, kterou diváci Primy Cool uvidí ve středu večer, přitom vypadala jako z akčního filmu. Desítka zakuklených členů zásahové jednotky vyskákala z auta, zastavila ujíždějící moderátory, vytáhla je ven, s řevem je srazila k zemi a nasadila jim pouta. Když Venclík a Mende zjistili, o co vlastně jde, pořádně si oddychli.

„Strašně mě štvalo, že mi pokaždé s autem ke konci natáčení někdo odjíždí. Když už jsem točil u Zásahové jednotky Policie ČR, poprosil jsem kolegy od Policie o pomoc. Vůbec mě nepřekvapilo, že za volantem seděli tihle dva blázni z MenZONE," řekl Roman Buťa, který si „zatýkání“ svých kolegů patřičně užíval.

Reklama

Další články

Načítám