Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Zahradnická, kterou proslavila role zdravotní sestry "Veverky" v Ordinaci v růžové zahradě, se po hodně dlouhé době objevila na veřejnosti. S dcerami Jasmínkou a Jovankou, které ukázala před fotoparáty poprvé, byla stejně jako další známé tváře pozvaná na předpremiéru animované pohádky Zoubková víla.

"Ne, že bych holky schovávala, ale čekala jsem, až budou v nějakém věku, kdy jim nebudou tak vadit blesky fotoaparíátů a nebudou u toho dělat kraviny, což dělají stejně," vysvětlila Super.cz herečka, která sotva stihla hodně aktivní děti zvládat a není divu, že si kvůli nim nenabírá žádné nové pracovní aktivity. "Dohrávám divadelní představení a točím Jednu rodinu. Novým věcem se úplně nebráním, ale Jovanka je opravdu ještě hodně malá," svěřila.

Hodně času tráví rodinka v přírodě, pravidelně jezdí na chalupu, která se jim během pandemie stala i druhým domovem. "Dost nám to zachraňovalo duševní zdraví. Ale teď už je Jasmínka předškolák, takže máme povinnou školkovou docházku pětkrát v týdnu a jezdíme jen na víkendy," upřesnila.

Vrátili jsme se i k její letní svatbě, se kterou si dali s partnerem Michalem Vavrem opravdu načas. "Já nikdy nebyla takový svatební typ, že bych na tom vyloženě lpěla. Požádaná o ruku jsem byla tři roky. A jednoho dne jsme si řekli, že to tedy uděláme. Byla to víceméně spontánní akce, říkáme tomu fesťák lásky a svobody. Svatby jsme tedy měli dvě, jednu úřední a na druhé nás oddával kamarád," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám