Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Elizabeth Hurley (58) své jediné dítě porodila v sedmatřiceti, přesto by se klidně mohla vydávat za jeho starší sestru. Hvězda komedií Austin Powers: Špion, který mě vojel či Smlouva s ďáblem se nechala doprovodit svým synem na evropskou premiéru nového představení uskupení Cirque Du Soleil nazvané KURIOS a dvojice na sebe strhla veškerou pozornost přítomných fotografů.

Elizabeth a její dvacetiletý syn Damian se do londýnské Royal Albert Hall, kde se premiéra konala, sladili i barevně, když vsadili na černé outfity. Liz svůj kalhotový kostým doplnila o výrazné štrasové náušnice, které dokonale ladily s netradičním doplňkem, který zvedal cípy saka nahoru a odhaloval hereččiny kalhoty ve zkrácené délce. Damian pak své lněné kalhoty a košili odlehčil koženou bundou.

Dvacetiletý mladík, vysoký 185 centimetrů, se i díky své mamince poměrně úspěšně prosazuje v modelingu, ale už má za sebou i pár drobných rolí včetně ztvárnění prince Hansela z Lichtenštejna v seriálu Královská rodina. Jeho otcem je byznysmen Steve Bing, jenž zpočátku odmítal otcovství, jelikož měl s herečkou pouze krátký románek v roce 2001. To bylo následně potvrzeno až testem DNA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám