Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co by na to asi řekla zesnulá královna Alžběta? Princ Harry (39) ve své knize Spare, neboli Náhradník zmínil svou chloubu více než patnáckrát, což přivedlo firmu vyrábějící sexuální hračky k nápadu na reklamní slogan s roubíkem.

Harry to ve své knize rozjel na všech frontách a nejen, že nenechal suchou nit na členech své rodiny, ale hodně toho prozradil i o sobě. Dodal například historku o ztrátě svého panictví nebo o tom, jak mu jednou během výpravy omrzl penis. Svou chloubu prý v knize s názvem Spare neboli Náhradník zmínil více než patnáckrát. Podle Fox News v ní padlo přímo slovo „penis“ osmkrát, dále ale pro svou chloubu používal eufemismy.

A právě četné zmínky o princově intimitě přivedly britskou společnost zabývající se výrobou hraček pro dospělé k myšlence použít jeho možná až přehnanou zpověď o sobě pro svou propagaci. Na veřejnosti se objevily billboardy se sloganem „silence is golden, Harry,“ což můžeme přeložit jako „mlčeti zlato, Harry“ a s fotografií roubíku. Ve spodní části billboardu je navíc věta, že náhradní nebo také náhradníkovy kuličkové roubíky seženou zákazníci na webové adrese obchodu.

Takhle vypadají billboardy s reklamou na erotickou hračku.

Vedoucí oddělení firmy poté prohlásila, že sice její vedení stále stojí za Harrym a Meghan, některé princovy výroky už ovšem spadají do kategorie „příliš mnoho informací,“ a proto na ně chtěli dát hravou odpověď.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám