Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme zmínili, že v poslední době hraje v mnoha romantických komediích, sice protestovala, ale jejich výčet je opravdu úctyhodný. Simona Babčáková (51) se objevila mj. ve snímcích Jak se zbavit nevěsty, Přání k mání, V létě ti řeknu, jak se mám a nejnověji ve filmu Přání k narozeninám, na jehož premiéře jsme se potkali.

Sama prý tento žánr jako divačka nevyhledává, ale profesně ho neodmítá. Záleží jí hlavně na partě, v níž se během natáčení ocitne. "Určitě si vybírám i podle scénáře, aby to nebyl úplný nesmysl. A také podle srdce a žaludku. Musí to být už hodně špatné, aby se mi sevřel žaludek a věděla bych, že přes tuhle hranici už nejdu. Jinak to beru profesionálně. Jsem herečka a na většinu nabídek kývnu," řekla Super.cz.

Simona si jako téměř každá žena potrpí na to, aby jí to slušelo. Proto jsme rozebrali i její premiérový outfit, kdy zvolila svoji oblíbenou zelenou a košili ještě doplnila bižuterií ve stejné barvě. "Měla jsem několik variant modelů a tenhle pro dnešní večer vyhrál. Řešila jsem to s kamarádkou a dětmi. Velmi mě to baví, protože si u toho uvědomujeme, jaký máme vkus, co se komu líbí, do toho probíhají nějaké humory," vyprávěla nám.

V našem videu také vysvětlila, proč by měli diváci na romantickou komedii Přání k narozeninám jít a co je největším přáním pro ni samotnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám