Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Interpretka slavného internetového hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová (68) do světa pustila další „úleťárnu“. Po Ivetě Bartošové nejpodivnější česká zpěvačka přezpívala slavný hit Tiny Turner a ve videoklipu k písni Zlomené city nechala řádit krvežíznivou hvězdu VIP zpráv Jiřího Pomejeho (†54). Podívejte se sami na to, co spolu ti dva vyplodili za šílenost!

Jiří Pomeje ve videu zlomí srdce hned několika ženám za sebou pomocí lektvaru lásky a navíc je všechny probodne. Aby nebyli diváci o nic ochuzeni, vražděné ženštiny hystericky vřeští a cákance jejich krve míří přímo na naše obrazovky.

Pojkarová se v klipu přemítajícím o nešťastné lásce stylizovala do role čarodějnice Magiky von Čáry a přelétavého nadsamce Jirku nakonec v sebeobraně odpráskne. Klip se z větší části natáčel v pražském Muzeu alchymistů. Pomeje dodnes na natáčení nerad vzpomíná. „Musel jsem na sobě mít těžký démonický plášť, v kterém jsem se potil jako prase,“ přiznává.

Pojkarová už má za sebou také klip Velkej flám s pornohercem Robertem Rosenbergem, brzy chystá další kousek Až tě uvidí s Václavem Upírem Krejčím a Josefem Aloisem Náhlovským.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám