Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Čtyřicetiletá kanadská herečka Genevieve Sabourin zřejmě nezvládla svou náklonnost ke slavnějšímu americkému kolegovi Alecu Baldwinovi (54) a dostala se tak do pěkného průšvihu.

V pondělí večer ji totiž zadržela policie, když se snažila dostat do bytu svého idolu. Noc strávila ve vězení a teď jí čeká soud kvůli obvinění z nebezpečného pronásledování, tedy stalkingu, a z obtěžování s přitěžujícími okolnostmi.

Soudkyně v úterý Genevieve propustila a vydala předběžné opatření, které má Baldwina před jeho kolegyní ochránit. Ta se s ním v posledních dnech pokoušela setkat už několikrát.

Minulý týden se kromě jiného v New Yorku snažila proniknout na promítání legendárního filmu Poslední tango v Paříži, které pořádal Alec. Podle policie musela být nezvaná návštěvnice vyvedena ochrankou.

Sám herec prý vypověděl, že mu Genevieve už několik týdnů posílá e-maily, v nichž se vyznává ze své lásky a vyzývá jej, aby opustil svou přítelkyni. To ale Alec podle všeho nemá v plánu, s 28letou Hilariou Thomas se totiž nedávno zasnoubil. Baldwin a Sabourin se setkali před deseti lety při natáčení filmu Pluto Nash.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám