Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe kompletní finálovou dvacítku, která 9. ledna odletěla do Dominikánské republiky, kde už nyní bojuje o přežití v reality show Survivor. Jak bude druhá řada vypadat?

"Tento rok se můžete určitě těšit na opravdu zajímavé a rozdílné charaktery, kteří se nebojí říct, co si myslí o ostatních, hrát taktickou hru nebo třeba sníst na ostrově i kdejaký hmyz. Osobně sázím na to, že díky nim bude nová sezóna plná překvapení a emocí a jen těžko se dá vybrat jen jediný favorit. Survivor je zážitek pro všechny zúčastněné včetně štábu, už díky podmínkám, ve kterých se natáčí a podstatě hry, jejíž dynamika se mění každý den," prozradila výkonná producentka TV Nova Adéla Brož.

Proti sobě se v nové řadě opět postaví dva kmeny. Hrdinové a Rebelové. Kmen Hrdinů je složen ze známých tváří. Spolu budou proti Rebelům bojovat Andrea Bezděková, Petr Švancara, Barbora Mlejnková, Václav Matějovský, Karolína Krézlová a další hvězdy. Proti nim stojí kmen, kde bude bojovat například turistická průvodkyně, technik z nákupního řetězce, realitní makléř nebo profesionální atletka.

Hned v prvním díle je čeká například výskok z vrtulníku do oceánu. Budou si muset poradit se stavbou přístřešku holýma rukama, rozděláváním ohně pomocí křesadla, hladem, steskem po domově a pohodlí, a hlavně se svými soupeři a jejich taktikou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám