Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Christina Applegate (51) společenské akce příliš nevyhledává, zvlášť pak po jejím prohlášení, že jí byla diagnostikována roztroušená skleróza. O to vzácnější byla její účast na nedělním udílení Critics‘ Choice Awards, kam vzala i svou dceru Sadie. Hereččin jediný potomek je přitom ve svých jedenácti letech už vyšší než samotná herečka.

Christina, jež se proslavila rolí naivní a poněkud hloupé blondýnky Kelly s natuženou patkou v seriálu Ženatý se závazky, kde jí tatínek Al Bunda říkal familiérně ‚Melounku‘, se loni podělila s veřejností o svůj boj s roztroušenou sklerózou. Applegate přiznala, že má problémy s hybností a bez hůlky to nejde.

Zároveň řekla, že důsledkem toho nabrala osmnáct kilogramů. Přestože musela okamžitě zahájit léčbu, odmítla přerušit natáčení seriálu Smrt nás spojí, kde má hlavní roli. Natáčelo se však podle upravených podmínek a hereččiných možností.

Jak je vidět, maminka s dcerou Sadie Grace LeNoble se sladily i na udílení cen, kdy obě preferovaly černou a pánský styl. Boty měly dokonce obě úplně stejné. Akorát hereččin manžel a tatínek Sadie hudebník Martyn LeNoble na akci chyběl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám