Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) ví, jak zaujmout své fanoušky. Už zanedlouho jí vyjde nový klip, a tak na sebe upozornila tetováním, kvůli kterému ovšem chytře ukázala daleko víc.

V dnešní době umělcům slávu nezaručuje pouze zpěv, ale také to, jak se prezentují na veřejnosti a na sociálních sítích. Rita je často v hledáčku módní policie kvůli svým velmi sexy, někdy až nevkusným modelům. A na sociálních sítích se nebojí ukazovat ani v plavkách, nebo dokonce bez nich.

Stejně jako v posledním případě, kdy se Rita nechala zvěčnit v tetovacím salonu. Její tělo už zdobí řádka různých obrázků a nápisů, na levé části svého těla má nápis, který v překladu zní: miluj všechny, věř jen několika a neubližuj nikomu. Těsně nad ním se teď ovšem skví další „kérka,“ která má zatím dost nejasný význam. Možná důležitější je ale to, jak zpěvačka svou novou ozdobu prezentuje. Kvůli ukázce tetování totiž odhalila skoro celé ňadro.

Není divu, že si takového snímku všimla i zahraniční média. A právě to teď Rita Ora potřebuje. 27. ledna jí totiž vyjde nový singl a také videoklip s názvem You.Only.Love.Me, neboli miluješ jen mě, který zmiňuje i u fotky s novým tetováním. Tak uvidíme, jakou další propagaci ještě Rita vymyslí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám