Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd nového dobového seriálu televize Nova Zlatá labuť bude také Daniela Kolářová (77). Spolu s Petrem Kostkou ztvární ústřední dvojici, manžele Kučerovy. S hereckým kolegou se pravidelně potkává na divadelních prknech, a tak je ze spolupráce před kamerou nadšená.

„Známe se z divadla, takže je to fajn a s Petrem je vždycky hezké spolupracovat,“ svěřila se Daniela Kolářová, která bude po boku Petra Kostky vládnout Zlaté labuti, luxusnímu obchodnímu domu v samém srdci Prahy. „Je to z našeho současného pohledu krásně genderově nevyvážené manželství (smích). Petr Kostka hraje hlavní postavu, majitele Zlaté labutě, a velmi autoritativní hlavu rodiny. A moje postava paní Kučerové přijala úlohu ženy, která se stará o všechno ostatní doma, je klidná a smířená se svou podřízeností manželovi,“ svěřila se ke své roli herečka.

Než na roli kývla, chvíli váhala. „Nabídku jsem si zprvu hodně rozmýšlela. Na začátku jsem se sešla s tvůrci, mluvili jsme spolu například o úrovni jazyka a o české seriálové tvorbě obecně, následně jsem dostala na ukázku dva scénáře, uvažovala jsem o tom a rozhodla se. To téma je pro mě přitažlivé. Sama jsem se dozvěděla hodně zajímavých věcí o předobrazech seriálu Zlatá labuť. Navíc se autoři snaží napínavým způsobem rozkrývat spoustu různých vztahů, takže se seriál jeví velmi zajímavě,“ dodala k natáčení seriálu, který na obrazovkách odstartuje 2. února.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám