Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Vyprávěj a První republice se na televizních obrazovkách po čase opět objeví původní historický seriál. S první dobovkou potěší své televizní diváky tentokrát TV Nova, a to novým seriálem Zlatá labuť, který bude vyprávět osudy lidí spjatých se stejnojmenným luxusním domem, ve své době nejmodernějším chrámem nákupu a luxusu v Československu stojícím v samém centru Prahy.

Jednu z hlavních rolí ztvární herečka Marta Dancingerová. „Moje postava má docela pestrý vývoj. Začíná trochu jako holka ulice, která občas dělá i protizákonnou činnost. Ve Zlaté labuti se schová před velkým průšvihem. A shodnou okolností dostane příležitost dát životu nový směr. Zastihneme ji tedy ve fází, kdy se snaží za svým životem udělat tlustou čáru, a chce začít znovu a jinak. To mě na té postavě baví,“ řekla ke své roli Marta Dancingerová, jež se na place coby prodavačka bude objevovat se Simonou Lewandowskou.

„Hraji Alenu Zimovou, nejmladší z trojice prodavaček z oddělení módy ve Zlaté labuti. Alena přijela do Prahy z vesnice, takže je ještě v něčem taková čistá a naivní. Třeba když vchází do tramvaje tak pozdraví. Ale zároveň má velké tajemství, které schovává právě za tou naivitou, aby byla nenápadná. Ale je taková slušná a pořádná, všechno dělá tak, jak se má,“ dodala jedna z hvězd nového seriálu Lewandowská.

Trojici ústředních prodavaček uzavírá Beáta Kaňoková. „Vždycky jsem si chtěla zahrát v dobové věci, takže jsem nadšená. Hraju postavu Evy, což je taková slečna, která začne pracovat v obchodním domě, ale zároveň má trochu jiné touhy. Chce být herečkou a snaží se pro to udělat všechno,“ dodala hvězda seriálu Pan Profesor.

Televizní diváci se mohou těšit také na nedávno provdanou Kristýnu Podzimkovou dnes Ryšku. „Moje postava se jmenuje Irena Mašková. Je prostřední dcerou v rodině, která vlastní obchodní dům Zlatá labuť. Snaží se vést rodinný podnik a tvrdě si za tím jde,“ dodala herečka, jež si stejně jako její kolegyně při natáčení dobového seriálu užívá především líčení a kostýmy.

Reklama

Další články

Načítám