Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle postava by se mohla dostat do učebnic jako prototyp dokonalého člověka. Brazilská modelka Izabel Goulart předvedla tělo, na které je právem pyšná. Nenašla by se na něm totiž jediná chybička.

Nene, tohle není osmnáctiletá slečna, která právě vyhrála soutěž Miss. Na pláži v Riu se předvedla osmatřicetiletá modelka, která byla známá i jako andílek slavné firmy vyrábějící spodní prádlo. Izabel Goulart dokázala, že dva roky před čtyřicítkou ještě rozhodně nepatří do starého modelkovského železa a každým svým snímkem u fanoušků vyvolá vlnu nadšení.

Tentokrát je dostala dvěma snímky „zezadu,“ na kterých se při západu slunce prochází po pláži ve své domovské Brazílii. Plavky toho na těle Izabel moc nezakryly, to ale ani nebylo potřeba. Celý svůj model pak ještě doladila řetízkem, který měla nevšedně pověšený okolo pasu.

Izabel se ukázala na pláži.

Izabel Goulart ale často svým sledujícím na sociální síťi dává najevo, že její postava rozhodně není zadarmo. Nedávno sdílela video, na kterém provádí složitější jógové pozice a přidala popisek: „Izino tělo 2023. Soustředění, obětavost, motivace. Pojďme na to!“ Izabel prostě údržbou svého těla žije a není v tom sama. Skvěle vypadá i její přítel, fotbalista Kevin Trapp, se kterým je zasnoubená už od roku 2018. Nejspíš zatím kvůli samému cvičení nebyl čas ani na svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám