Hlavní obsah
Článek

První opravdu velká letošní filmová premiéra proběhla v kině Lucerna. Romantickou komedii Přání k narozeninám si nenechali ujít její aktéři, kteří film viděli poprvé stejně jako pozvaní hosté. V hlavních rolích uvidíte Veroniku Khek Kubařovou (36), Evu Holubovou (65), Matěje Hádka, Igora Orozoviče anebo Tomáše Kluse (37).

Při představování na pódiu vyšla najevo i radostná událost. Herec Matěj Hádek (48) se stal ve svých sedmačtyřiceti letech otcem. Před dvěma měsíci se mu narodil syn Alfons. Herec si soukromí velmi střeží stejně jako jeho bratr Kryštof Hádek, který už je trojnásobným tatínkem, takže nikdo netuší, kdo je vlastně jeho partnerkou.

Méně tajemní herci vyvedli i svoje rodiny. Evu Holubovou doprovázela dcera, fotografka Karolína Zdeňková s přítelem Matějem Paprčiakem, Tomáše Kluse manželka Tamara s nejstarší dcerou Josefínou, které bude letos deset.

Mezi hosty se objevila celá řada známých tváří, které můžete vidět v naší fotogalerii. Po zamilovaných snímcích své ex Evy Decastelo (45) s fotografem Tomášem Třeštíkem vyrazil do společnosti scenárista René Decastelo se svou aktuální partnerkou Evou Korniovou Jung, přítelem se pochlubila také herečka Elizaveta Maximová (32).

Reklama

Další články

Načítám