Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uplynulo už hodně vody od doby, kdy se silikonová kráska Pamela Anderson (56) coby C. J. Parker v červených plavkách proháněla po kalifornských plážích a zachraňovala topící se nešťastníky. Koukněte, jak se blonďatá herečka za těch 23 let, které od vzniku slavného seriálu uplynuly, změnila.

Seriál Pobřežní hlídka, který byl na svém vrcholu najednou vysílán v neuvěřitelných 148 zemích světa, a který v současné době mohou diváci vídat na Nova Cinema, udělal z Pamely hvězdu první velikosti a stala se z ní slavná celebrita, kterou zůstala dodnes.

Čas je ale nekompromisní a z mladého koťátka, jehož fotka zdobila svého času stěnu snad každého puberťáka, se stala zralá žena, která si k mladistvému vzhledu dopomohla již několika plastickými operacemi. Pro někoho idolem zůstala, na jiné svým zjevem působí jako vyumělkovaná „nádhera“, která s pojmem sexsymbol nemá nic společného. Posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám