Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Wayne Gretzky (51) je dodnes ve sportu pojmem. Mimořádně úspěšný Kanaďan je mnohými považován za nejlepšího hráče v historii NHL a jak je vidět, jeho oborem nejsou jen vynikající výkony na ledě, ale činorodý byl rovněž v osobním životě. Se svou manželkou, americkou herečkou Janet Jones (51), má pět dětí. Jejich nejstarší dcera Paulina je přitom úspěšnou modelkou a při pohledu na její andělskou tvář a vysokou štíhlou postavu se není čemu divit.

Paulině Gretzky je třiadvacet let a kromě modelingu se věnuje i zpěvu. Narodila se ve známé losangeleské porodnici Cedars-Sinai Medical Center čtyři měsíce poté, co její otec začal hrát za Los Angeles Kings.

Vysoká blondýnka začala s kariérou modelky v čerstvých 16 letech a o pár měsíců později se již objevila na obálce kanadského časopisu Flare, jednalo se o srpnové vydání z roku 2005. Práce se jí zalíbila, a tak se rozhodla, že nepůjde studovat ani střední školu.

Již od roku 2003 se nejstarší z Gretzkyho dětí věnuje zpívání popu. Její debut přišel se singlem I Will Remember You, který přezpívala pro účely kanadských hokejových her Heritage Classic. Její song Collecting Dust se hrál i na televizi MTV.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám