Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Melanie Griffith (66) vypadá na své roky senzačně, ale stojí ji to také dost úsilí. O postavu se stará především cvičením a pravidelnými procházkami v okolí svého domu v Los Angeles. Péči musí věnovat ale i své pleti, a to jako vášnivá kuřačka dvojnásob.

Jak se zdá, právě s tím si nechává na Oscara nominovaná herečka pomáhat u odborníků. Fotografové v pátek odpoledne narazili na Melanii během projížďky po Hollywoodu. Na obličeji měla viditelnou jizvu, která jí nejspíš zůstala po kosmetickém zákroku. Nějaký čas se přitom představitelka Podnikavé dívky, která zůstává její neslavnější rolí, na veřejnosti neobjevila. Naposledy se účastnila 11. října premiéry hororu Halloween končí v Los Angeles.

Herečce, kterou prý lidé na sociálních sítích kvůli jejímu vzhledu hodně hejtují, to v jejím voze s minimem make-upu přitom slušelo. „Většina lidí říká, že vypadám hrozně. Tweety, které dostávám, jsou opravdu ošklivé,“ svěřila se maminka Dakoty Johnson, známé z Padesáti odstínů šedi, již v roce 2012 magazínu US Weekly.

S daleko větším množstvím stehů přitom herečka skončila v roce 1981, kdy ji během natáčení thrilleru Řev napadl lev. Snímek, jenž se natáčel jedenáct let, se tehdy rozhodla zrealizovat hereččina maminka Tippi Hedren, hvězda hororu Ptáci a múza Alfreda Hitchcocka, s jejím manželem a Melaniiným otčímem Noelem Marshallem.

Aby se rodina s pány zvířat dokonale ‚sžila‘, nastěhovali si dokonce jednoho lva jménem Neil domů. Soužití s ním a tehdy malou Melanii bylo prý kouzelné. Uléhali spolu dokonce do jedné postele. Natáčení ovšem už tak idylické nebylo. Kromě Melanie, která si odnesla šrámy na obličeji vyžadující na padesát stehů, bylo zraněno zhruba 70 členů štábu. Mnoho záběrů napadení lvem ve filmu je tak reálných…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám