Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavní, ale málo. V partě v reality show Survivor se objeví hned tři bývalí účastníci soutěže Muž roku. Nejznámějším z nich je Josef Kůrka, který v roce 2016 soutěž mužské krásy vyhrál a proslavil ho také vztah s herečkou Bárou Mottlovou (37).

V Muži roku soutěžil také Matěj Quitt. Dostal se do finále v roce 2014. "Tehdy jsem se umístil jako čtvrtý, takže jsem nejel ani na světovou soutěž, ostrouhal jsem," řekl Super.cz Matěj. Toho jsme mimochodem mohli vidět také v seriálu Praha: Den a noc, kde si zahrál pořádného hajzlíka, o čemž nám vyprávěl ve společném videu s kolegou Dominikem Chabrem.

Nejmladší je třiadvacetiletý Adam Bůžek, který byl v loňském finále Muže roku. I když byla rozdána spousta šerp spojených se světovými soutěžemi, na Adama žádná nezbyla. "Jsem zvyklý na natáčení a focení, ale tady se člověk musí dlouho usmívat, tak to dokáže vysilovat," postěžoval si na soustředění soutěže, kde také prozradil, že se přihlásil kvůli tomu, aby zpopularizoval značku Czech Tarzan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám