Hlavní obsah
Článek

Carla Bellucci (41) se navždy zapsala do povědomí Britů jako nejvíc nenáviděná žena Británie. Začalo to už na Vánoce 2020, kdy sama sobě pořídila dárky za 230 tisíc korun a vlastním dětem nedala nic, pokračovalo nadávkami maminkám, co zanedbávají péči o svůj zevnějšek, a nyní tomu nasadila korunu tím, že jim nadává do hlupaček, pokud si platí fitko.

Čtyřnásobná maminka se nechala slyšet, že zhubla na velikost S díky sexu. S manželem si užívá postelové hrátky dvakrát denně. „Když máte skvělý sex, nemusíte vůbec chodit do fitness centra,“ chvástala se pro Daily Star Carla.

„Nechápu všechny ty matky, které utrácí tisíce za členství ve fitkách. Prostě si zasoulož dvakrát denně a bude ti to jako tělocvik stačit. Přísahám, že čím víc chodí do posiloven, tím tlustší jsou. Asi tam prodávají dobrá kafíčka a zákusky,“ dodala rýpavě.

„Vzhledem k tomu, že zkrátka miluji sex, proč neposilovat v ložnici? Můžete dřepovat v nejrůznějších polohách, a navíc je dokázané, že je sex skvělý pro tělo, duši i mysl.“

Carla měla velikost L, než se rozhodla hubnout. Kromě sexu také každý den cvičí 20 minut a reguluje si porce jídla. Trvá ovšem na tom, že na velikosti L není nic špatného a že chtěla zhubnout kvůli sobě.

„Nevyhovovalo mi to, byla jsem příliš velká. Jsem si jistá, že to na některých ženách vypadá dobře, ale já mám drobnou postavu, takže je lepší, když mám velikost M nebo S,“ uvedla na pravou míru.

Sebevědomí bývalé modelce nikdy nechybělo hlavně díky manželovi, který jí často lichotí, ale prý umírala touhou mít zase velikost S.

„Zhubla jsem v obličeji a celkově se cítím zdravější,“ dodala se vzkazem pro maminky, které po porodu bojují s váhou nebo nízkým sebevědomím: „Přestaňte chlastat láhev vína denně a sedět u Netflixu. Nejhorší je, když někdo chodí denně do fitka a pak je vidíte s dvojitým latté v ruce, a hrozně se diví, že posilovna nezabírá. Přestaňte drbat s kamarádkami ostatní sexy holky nebo je stalkovat na sítích a buďte šťastné.“

Reklama

Další články

Načítám