Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před deseti lety znal herečku Zuzanu Slavíkovou celý národ. Kývla totiž na nabídku na roli drsné moderátorky vědomostní soutěže Nejslabší, máte padáka!, která jí přinesla širokou popularitu. Soutěž uváděla dva roky a pak začala pomalu mizet z povědomí.

A to přesto, že se objevila v řadě televizních filmů, moderovala předávání cen TýTý a hrála i v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Šestačtyřicetiletá Zuzana je ale především uznávanou divadelní herečkou, hlavně v prestižním pražském Divadle pod Palmovkou. Od té doby, co se v roce 2007 s rodinou přestěhovala z Brna do Prahy, tam účinkuje pravidelně.

Zuzana má za sebou premiéru ve vysněné roli pro její věkovou kategorii hereček. Hraje roli Blanche ve hře Tramvaj do stanice touha, kterou znají filmoví diváci v podání Elizabeth Taylorové.

Jde o příběh vášně a touhy, jehož hlavní hrdinkou je přecitlivělá stárnoucí a alkoholu propadající jižanská kráska Blanche, která nenadále přijíždí do domácnosti své sestry Stelly a setkává se zde s jejím mužem Stanleym. Mezi nimi to začne velmi brzy jiskřit. V rolích Stanleyho a Stelly Slavíkové sekundují Martin Stránský a Klára Issová.

Reklama

Další články

Načítám