Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošním udílení cen Critics' Choice Awards Amanda Seyfried (38) zabodovala na celé čáře. Nejenže si odnesla cenu za seriál Kauza Theranos, ale okouzlila i vintage róbou Dior na červeném koberci. Ta ovšem celý večer nepřežila.

Problémy s ní herečka měla už předtím, než ceremoniál začal. „Jenom si sundám šaty, pořád se trhají,“ žertovala při rozhovoru s Access Hollywood.

S látkou pak bojovala, když si na pódiu přebírala cenu, a nakonec, když si šla s kolegy pro další, oblékla si přes šaty raději kožené sako.

Amanda prozradila, že šlo o archivní kousek z dílny Dior, který však nedržel pohromadě. „Nedělám si srandu, pořád se trhá, spíš rozpadá,“ nechala se slyšet v momentě, kdy jí odpadl rukáv.

Když pomineme módní faux pas, daří se Amandě skvěle. Kauza Theranos si odnesla i cenu za nejlepší limitovanou sérii a za roli Elizabeth Holmes už herečce udělili i Zlatý glóbus. Není se moc čemu divit, její výkon byl přinejmenším pozoruhodný, a o to lepší, že její snažení přináší ovoce, že ji role i příprava na ni bavily.

„Nejsem metodická herečka, takže jsem pro to musela něco absolvovat. Byla to životní příležitost, přesně to, po čem jsem toužila,“ uvedla pro People s tím, že teď si na nějaký čas hodlá zase užít méně náročné role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám