Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oslavy svatého Valentýna se nezadržitelně blíží, a tak není divu, že značky spodního prádla využívají příležitosti naplno... Reklamní kampaně, zaměřené na nejzamilovanější den v roce, se rojí jako houby po dešti, ale jedno je sázka na jistotu, a to Bella Hadid (27) v hlavní roli.

Okouzlující sestra modelky Gigi Hadid, která na sebe výrazně upozornila během loňského týdne módy v Paříži, kdy jí byly během přehlídky ‚nastříkány‘ šaty přímo na holé tělo, předvádí své křivky i v nové kampani Saint-Valentin 2023 známé značky spodního prádla. V růžové či tělově-černé soupravě sladěné s podvazkovým pásem a punčochami by jí asi odolal málokdo.

Takové štěstí se však usměje jen na jednoho vyvoleného. Mladší ze sesterského modelingového dua totiž už téměř dva roky tvoří pár s čtyřiatřicetiletým uměleckým a kreativním ředitelem v reklamním a hudebním odvětví Marcem Kalmanem.

V kampani se ovšem objeví i další krásky jako Taylor Hill, Paloma Elsesser, Imaan Hammam, Mayowa Nicholas, Jill Kortleve, Devyn Garcia, Adut Akech, Candice Huffine či transgender modelka Valentina Sampaio.

Se svou valentýnskou kampaní už se představila i Rihanna, která pro svou značku Savage x Fenty přichystala i žhavé videjko, kde si sama střihla hlavní úlohu modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám