Hlavní obsah
Článek

S příchodem nového roku zabalila kufry a odletěla do tepla. Muzikálovou zpěvačku Karolínu Tothovou (29) vídáme pravidelně na divadelních prknech. V divadle má nyní půvabná brunetka volno, a tak se rozhodla, že si leden zpříjemní v exotice.

Cílem její cesty se stala Dominikánská republika, kde si zpěvačka užívá bílé písčité pláže, průzračnou vodu a dobrého jídla. "Nový rok nemohl začít lépe. Jestli je něco, za co mě netrápí utratit peníze, je to právě cestování. Materiální věci mě vždy po čase omrzí a velmi rychle je dokážeme nahradit novými. Ovšem tyto cesty, zážitky a krásy jsou ve mě už navždy," svěřila se zpěvačka, která se na podzim objevila před objektivem takřka nahá.

Tentokrát se drží víc zkrátka a z dovolené poslala pozdravy v plavkách. Své štíhlé křiky předvedla ve dvojdílném modelu. Nutno říct, že díky tanci se zpěvačka může chlubit krásnou figurou, kterou jí lze jen závidět. Po načerpání energie se muzikálová zpěvačka vrací zpět na jeviště a do představení Láska nebeská, ve kterém hraje.

Reklama

Další články

Načítám