Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šok a obrovská radost právě teď vládnou doma u Bendigů. Mladší bratr zpěváka Jana Bendiga (30) byl totiž nominován na Českého lva. Marsell Bendig ztvárnil jednu z vedlejších postav ve filmu Banger a získal nominaci za vedlejší mužskou roli.

"Zjistil jsem to v autě, tak jsme s bráchou málem nabourali. Úžasný, mám obrovskou radost," reagoval Marsell, když jsme se ho zeptali na jeho první pocity, když byla jeho nominace v rámci tiskové konference oznámena.

Marsell hrál ve filmu poprvé, uspěl na castingu, kam byl pozván. "Díky bohu to vyšlo hned napoprvé. Natáčení bylo super, byli jsme skvělá parta," zavzpomínal Bendig, který se 4. března, kdy budou ceny Český lev v Rudolfinu předávány v přímém přenosu, potká i s filmovým kolegou. Za hlavní roli v Bangeru je totiž nominován Adam Mišík (26). Celkem má snímek osm nominací, předběhl ho Arvéd se dvanácti a Il Boemo s jedenácti nominacemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám